SENG SHUI AB

Organisationsnummer: 556967-3840
Adress: Rörstrandsgatan 3, 113 41 Stockholm
E-post: sovgott@sengshui.se
Tel: +46-708-53 55 84

Vi startade i mars 2014.

Vår vision
Vi ska vara ett banbrytande företag som påverkar människors livsstil mot allt mer ekologisk hållbar konsumtion. Vi ska påverka alla våra kontakter mot mer hållbara konsumtionsmönster.

Vår Mission
Vi ska sälja alla delar, alla möjliga ekologiskt hållbara funktioner till varje människas sovrum. Från tapetklister, sängbord, mystofflor och speglar – till sängkläder, pyjamas, sänggavlar och täcken.

SENG SHUI ska skapa bättre sovmiljöer, bidra till bättre sömn och minimera exponering för miljögifter i det rum där de flesta av oss vistas mest tid och med minst kläder.

Vi börjar med sängtäcken och sängkläder, Silkestäcket är en unik ekologisk produkt, förträfflig och oöverträffad i sina funktioner. SENG SHUI:s silkestäcken är av den högsta kvalitet som går att få. Vi tar gärna emot dina tips om andra kompletterande produkter som kan passa.

Målet är att så småningom tillhandahålla minst ett ekologiskt produktalternativ för varje inredningsdel och föremål som man kan behöva i ett sovrum. Många av dagens produkter bär med sig spår av kemikalier - som ofta emitterar och påverkar vår hälsa – från odling, produktion eller transport.

När du köper en produkt från vårt företag stärker du alltså också våra möjligheter att ta fram fler ekologiska produkter. Det ger oss större möjligheter att växa, att söka upp ekologiskt hållbara alternativ - och att ställa krav på producenter framöver. Vi kommer inte att ge oss förrän vi kan erbjuda ekologiska alternativ på alla de saker som man kan behöva - i det rum som vi vistas längst tid i under livet.

Med din hjälp kan vi nå det målet redan om ett par år. Tack för förtroendet.

Ägare
Seng Shui AB ägs av Hans Krylander, född 1959, uppvuxen i Malmö. Hans är beteendevetare från Lunds Universitetet, har arbetat med kommunikation i 20 år, har varit engagerad i hälsa, träning och idrott i 30 år, har drivit konsultverksamhet som egen i ”Kreatör Krylander”, varit delägare i Gå&Löpkliniken, ledare på F&S sedan 1987, Svensk Mästare i veteranfriidrott , bl a i sprint på 200 och 400 meter. Han är gift och förälder till två tonåringar.

Du hittar honom även på www.kreatorkrylander.se